TESTING CENTAR d.o.o. Mostar, na poslovnoj adresi, Bišće polje bb, na temelju ovlaštenja priznatih i poznatih međunarodnih i resornih institucija u Bosni i Hercegovini, u području svoga osnovnog djelovanja, klijentima osigurava usluge u sljedećim poslovnim procesima, grupiranim prema sličnosti i srodnosti, kako slijedi:


Homologacija/Ispitivanje-atesti vozila, ADR, ATP

Testing centar Mostar
Bišće polje b.b. 88100 Mostar
Bosna i Hercegovina

Telefoni:
+387 36 445 703
+387 36 445 704

Fax:+387 36 445 705

Mobiteli:
+387 63 350 743
+387 63 181 018

E-mail: info@testing-centar.com
www.testing-centar.com

Radno vrijeme

Pon-Sub od 8 do 18h

Procjena vrijednosti vozila

Imajući u vidu činjenicu da se rabljena vozila prodaju, odnosno kupuju, putem interneta, novinskih oglasa i usmenom predajom, te da svi, realno nismo znalci kako bi procijenili realnu i tržišnu vrijednost vozila koje kupujemo ili prodajemo, neophodno je imati stručnu procjenu nezavisnog procjenitelja.

U bilo koju svrhu ako želite procijeniti točnu vrijednost nekog vozila obratite se društvu TESTING CENTAR d.o.o. Mostar.

Uzimajući realne parametre, neovisni procjenitelji će procijeniti točnu i tržišno aktualnu vrijednost Vašeg vozila, bez obzira na njegovo tehničko stanje i godine starosti.

Statistički pokazatelji u BiH pokazuju da se u zadnje četiri godine, kupac za kupnju rabljenog vozila najčešće odlučuje u svom okruženju, bilo da kupuje registrirano vozilo već korišteno u tuzemnom prometu ili da se odlučuje za kupnju u domaćim auto-kućama, koje doživljavaju ekspanziju na ovim prostorima, upravo zbog povećane potražnje rabljenih vozila.

Stoga, tu smo za Vas, bez obzira prodajete li vozilo ili kupujete, zatražite procjenu naših neovisnih stručnjaka, koji će naprednim metodama utvrditi realnu i tržišnu vrijednost Vašeg vozila, a naknada za učinjenu uslugu je gotovo beznačajna u odnosu na ono što dobivate s realnom procjenom vrijednosti Vašeg limenog ljubimca.

Naši procjenitelji imaju licence sudskih vještaka, te isto tako vrše procjene vrijednosti vozila u postupku s osiguravajućim društvima, odnosno za potrebe sudskih postupaka.


Procjena šteta na vozilima

Ukoliko se dogodi incidentni faktor s vozilom na kojem je nastala veća ili manja materijalna šteta možete osobno ili putem telefona ili maila, prijaviti štetu, dostaviti podatke o korisniku vozila, polici osiguranja i naravno vozilu koje je oštećeno.

Isto tako, ukoliko niste zadovoljni procjenom procjenitelja u osiguravajućim društvima naši procjenitelji će za Vas obaviti stručnu i relanu procjenu oštećenog vozila, na mjestu predviđenom za procjene u sklopu naše ustanove, mjestu prometne nezgode ili na adresi korisnika oštećenog vozila.

Bilo da se radi o pravnoj ili fizičkoj osobi, procjenu vrijednosti vozila će napraviti neovisni stručnjaci društva TESTING CENTAR d.o.o. Mostar, od kojih možete dobiti i niz drugih savjeta u svezi postupanja nakon nastale štete na Vašem vozilu.

Procjene rade stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom koristeći najbolje i najnovije tehničke mogućnosti, odnosno metode poznate i priznate u svijetu.

Moramo napomenuti i činjenicu, das u naši stručni procjenitelji neovisni od osiguravajućih društava, automobilskih trgovaca i servisera, jer su dovoljno plaćeni za svoj posao u društvu TESTING CENTAR d.o.o. Mostar, tako da ne moraju tražiti osiguranje svoje egzistencije na drugi način.

Obratite nam se s punim povjerenjem, ukoliko ste zainteresiranoi za neovisnu procjenu oštećenog vozila, bez obzira da li ste sudjelovali u prometnoj nezgodi ili vam je u BiH inozemni vozač prouzročio štetu, te ukoliko želite ostvariti svoje zasluženo pravo na odštetu.

Naši procjenitelji imaju licence sudskih vještaka, te isto tako vrše procjene vrijednosti vozila za potrebe sudskih postupaka.


Analiza i rekonstrukcija prometnih nezgoda

U slučaju prometne nezgode nerijetko puta dolazimo u dilemu, da li imamo krivicu za nastali incidentni faktor ili nemamo. Neugodna je spoznaja da Vas smatraju krivcem ili sukrivcem za prometnu nezgodu, a u podsvijesti Vam se nameće moment nevinosti za incidenti faktor i nastalu materijalnu štetu.

Naši neovisni stručnjaci, među kojima su i sudski vještaci i procjenitelji, nude Vam mogućnost izrade ekspertize i utvrđivanja odgovornosti za prometnu nezgodu u kojoj ste sudjelovali.

Urađene ekspertize od strane stručnjaka TESTING CENTAR d.o.o. Mostar, se upotrebljavaju kao dokaz činjeničnog stanja i stupnja odgovornosti u konkretnoj prometnoj nezgodi.

Prilikom izrade gore navedenih ekspertiza, stručnjaci TESTING CENTAR d.o.o. Mostar se služe najmodernijim tehničkim mogućnostima i spoznajama u ovoj oblasti kako bi napravili najbolje moguće rješenje, realno, točno i nepobitno.

Najsuvremenijim metodama simulacije konkretne prometne nezgode pomoći ćemo Vam da dokažete stvarno činjenično stanje u konkretnom slučaju i dobijete svoju zadovoljštinu.

Vaš pozdan partner i u slučaju sudskog spora je TESTING CENTAR d.o.o. Mostar, u čije se rezultate sa sigurnošću možete pouzdati.